2nd International Suydersee BBQ Contest | Programma Suydersee BBQ 2018
983
post-template-default,single,single-post,postid-983,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
2nd International Suydersee BBQ Contest
31 august - 2 september 2018
Arrow
Arrow
Slider

Programma Suydersee BBQ 2018

Workshops: (tijden onder voorbehoud)

Zaterdag 1 september:

12.00 – 13.30 Workshop Worst maken.
Leer zelf worst maken van de Meester slager van HomeMade. Worst maken, worst proeven en “de restjes” krijg je mee naar huis!
Voorinschrijving € 60,-

12.00 – 14.00 Workshop vlees en vis roken.
The one and only Smokey Arjen verzorgt een leerzame, en lekkere, workshop roken
Voorinschrijving € 60,-

13.00 – 13.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

14.00 – 16.00 Proef bij de teams die deelnemen aan de Whole Hog wedstrijd!
Koop een proefbordje en muntjes bij de organisatie en kies zelf uit wat u van welk team wilt proeven!

14.30 – 15.30 Bier proeverij
Proef een aantal heerlijke biertjes en hoor het verhaal wat er achter zit dat verteld wordt door Martijn van Mitra Zeewolde!
Voorinschrijving € 15,-

14.30 – 17.00 Workshop BBQ
Leer in korte tijd verschillende bereidingswijzen met High & Fast, Low & Slow en roken, kerntemperaturen en natuurlijk opeten wat jullie zelf maken!
Voorinschrijving € 60,-

15.00 – 15.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

16.00 – 16.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

16.00 – 17.00 Wijn Tasting
Proef een prachtig geselecteerde serie wijnen en luister naar het verhaal er achter dat u verteld wordt door Martijn van Mitra Thiele!
Voorinschrijving € 15,-

17.00 – 17.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

18.30 – 19.00 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

Zondag 2 september:

12.00 – 12.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

12.00 – 13.30 Workshop Worst maken.
Leer zelf worst maken van de Meester slager van HomeMade. Worst maken, worst proeven en “de restjes” krijg je mee naar huis!
Voorinschrijving € 60,-

12.00 – 14.00 Workshop vlees en vis roken.
The one and only Smokey Arjen verzorgt een leerzame, en lekkere, workshop roken
Voorinschrijving € 60,-

12.30 – 15.00 Proef bij de teams die deelnemen aan de KCBS wedstrijd!
Koop een proefbordje en muntjes bij de organisatie en kies zelf uit wat u van welk team wilt proeven!

13.00 – 13.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

14.00 – 14.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

14.30 – 15.30 Bier proeverij
Proef een aantal heerlijke biertjes en hoor het verhaal wat er achter zit dat verteld wordt door Martijn van Mitra Zeewolde!
Voorinschrijving € 15,-

14.30 – 17.00 Workshop BBQ
Leer in korte tijd verschillende bereidingswijzen met High & Fast, Low & Slow en roken, kerntemperaturen en natuurlijk opeten wat jullie zelf maken!
Voorinschrijving € 60,-

16.00 – 16.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

16.00 – 17.00 Wijn Tasting
Proef een prachtig geselecteerde serie wijnen en luister naar het verhaal er achter dat u verteld wordt door Martijn van Mitra Thiele!
Voorinschrijving € 15,-

Pop-Up Restaurant:

Op zaterdag en zondag kun je genieten van de kookkunsten van Chef Patty van Brasserie de VOC die speciaal voor u de lekkerste gerechten bereidt in haar Pop-Up Restaurant dat ze opent op het wedstrijdterrein!!!