2nd International Suydersee BBQ Contest | Over
330
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-330,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
2nd International Suydersee BBQ Contest
31 august - 2 september 2018
Arrow
Arrow
Slider

Over

Er wordt door de teams fel gestreden om de eerste plek in vier categorieën: kip, spareribs, varkensschouder (pulled pork) en brisket (puntborst van het rund). Het team met het hoogste gemiddelde over deze 4 categorieën, wordt uitgeroepen tot de Grand Champion van deze wedstrijd. Daarnaast zal er een extra categorie “dessert” zijn, omdat wij weten dat deze categorie door de juryleden zeer gewaardeerd wordt! Het inleveren van de producten zal op zondag vanaf 12.00 uur plaatsvinden.

Om dit evenement voor de bezoekers extra aantrekkelijk te maken, zullen er gedurende het weekend leuke, leerzame en interessante activiteiten georganiseerd worden. Zoals op beide dagen springkussens voor de jeugd en een “experience” markt met een verscheidenheid aan exposanten. Op zaterdag een demonstratie “varken uitsnijden” en “bereiden op de BBQ” en zal ook de Steak Cook-Off, volgens de regels van de SCA (Steak Cook-Off Association) op zaterdag gehouden worden. Op zondag na het “KCBS 7:07 ontbijt” (dit is het traditionele “ontbijt” wat door de teams genutigd wordt en bestaat uit een borrelglaasje Jack Daniels) zijn de VIP’s, de teams en de juryleden van harte welkom voor een gezamenlijk ontbijt, wat wij verzorgen met gebakken eieren en spek op toast en heerlijke cowboy beans.

Naast schone toiletten zullen er speciaal voor de teams schone warme douches aanwezig zijn op de locatie, natuurlijk mogen de vrijwilligers en juryleden die de nacht op het terrein hebben door gebracht hier ook gebruik van maken. Er is een camping op een paar minuten afstand van de wedstrijd terrein (ze hebben zelfs een beperkt aantal huisjes)

Geef onze facebook pagina een en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!