2nd International Suydersee BBQ Contest | Voor de sponsoren
395
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-395,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
2nd International Suydersee BBQ Contest
31 august - 2 september 2018
Arrow
Arrow
Slider

Voor de sponsoren

We hebben een vraag, een sponsor vraag!

Wij organiseren in het 1e weekend van september 2018 de 2nd International Suydersee BBQ Contest op het terrein van het Erkemederstrand te Zeewolde (in de Flevopolder)

Dit is de 2e editie van deze Internationale BBQ wedstrijd in de jongste provincie van Nederland wat een mooie extra opmerkzaamheid en reclame op zal leveren.

 

Deze wedstrijd wordt georganiseerd volgens de regels en onder de auspiciën van de KCBS, de Kansas City Barbecue Society, de grootste BBQ organisatie uit Amerika die zijn sporen in het professioneel organiseren van bbq wedstrijden ruim heeft verdient.

Nu denk u “en wat heb ik er aan als ondernemer?” en dat is een hele goede vraag!

 

BBQ’en is tegenwoordig helemaal “hot”, iedereen is er mee bezig en op de tv verdringen de programma’s elkaar om maar iets met BBQ’en te kunnen laten zien.

Onze wedstrijd, de eerste in de Flevopolder, zullen wij breed onder de aandacht van het publiek brengen.

Zo zijn er vergaande besprekingen om het hele wedstrijd weekend LIVE in de ether te zijn met beeld en geluid verzorgd door de Lokale Omroep Zeewolde die haar programma’s vanaf de wedstrijd locatie LIVE wil gaan verzorgen met continue updates over de wedstrijd, interviews met de teams, juryleden, bezoekers, EHBO, organisatie en in bepaalde gevallen zelfs met sponsoren!

Met deze informatie kunt u zelf wel nagaan hoeveel potentiele klanten er voor u bereikt worden!!!

Het organiseren van een internationale BBQ wedstrijd kost geld, veel geld en daarom hebben wij een aantal sponsor pakketten samengesteld waarbij we hele leuke dingen voor u als sponsor terug kunnen doen.

Wij hopen u binnenkort als sponsor van de 1st International Suydersee BBQ Contest te mogen verwelkomen!

Indien u de wedstrijd wilt sponsoren verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen.

Voor vragen, opmerkingen of specifieke ideeën om deze geweldige wedstrijd te ondersteunen staan wij natuurlijk graag voor u klaar. Alles is bespreekbaar, veel is uitvoerbaar!

Met vriendelijke groet,
René
06-47 233 350