Workshops: (tijden onder voorbehoud)

Zaterdag 1 september:

12.00 – 13.30 Workshop Worst maken.
Leer zelf worst maken van de Meester slager van HomeMade. Worst maken, worst proeven en “de restjes” krijg je mee naar huis!
Voorinschrijving € 60,-

12.00 – 14.00 Workshop vlees en vis roken.
The one and only Smokey Arjen verzorgt een leerzame, en lekkere, workshop roken
Voorinschrijving € 60,-

13.00 – 13.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

14.00 – 16.00 Proef bij de teams die deelnemen aan de Whole Hog wedstrijd!
Koop een proefbordje en muntjes bij de organisatie en kies zelf uit wat u van welk team wilt proeven!

14.30 – 15.30 Bier proeverij
Proef een aantal heerlijke biertjes en hoor het verhaal wat er achter zit dat verteld wordt door Martijn van Mitra Zeewolde!
Voorinschrijving € 15,-

14.30 – 17.00 Workshop BBQ
Leer in korte tijd verschillende bereidingswijzen met High & Fast, Low & Slow en roken, kerntemperaturen en natuurlijk opeten wat jullie zelf maken!
Voorinschrijving € 60,-

15.00 – 15.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

16.00 – 16.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

16.00 – 17.00 Wijn Tasting
Proef een prachtig geselecteerde serie wijnen en luister naar het verhaal er achter dat u verteld wordt door Martijn van Mitra Thiele!
Voorinschrijving € 15,-

17.00 – 17.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

18.30 – 19.00 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

Zondag 2 september:

12.00 – 12.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

12.00 – 13.30 Workshop Worst maken.
Leer zelf worst maken van de Meester slager van HomeMade. Worst maken, worst proeven en “de restjes” krijg je mee naar huis!
Voorinschrijving € 60,-

12.00 – 14.00 Workshop vlees en vis roken.
The one and only Smokey Arjen verzorgt een leerzame, en lekkere, workshop roken
Voorinschrijving € 60,-

12.30 – 15.00 Proef bij de teams die deelnemen aan de KCBS wedstrijd!
Koop een proefbordje en muntjes bij de organisatie en kies zelf uit wat u van welk team wilt proeven!

13.00 – 13.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

14.00 – 14.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

14.30 – 15.30 Bier proeverij
Proef een aantal heerlijke biertjes en hoor het verhaal wat er achter zit dat verteld wordt door Martijn van Mitra Zeewolde!
Voorinschrijving € 15,-

14.30 – 17.00 Workshop BBQ
Leer in korte tijd verschillende bereidingswijzen met High & Fast, Low & Slow en roken, kerntemperaturen en natuurlijk opeten wat jullie zelf maken!
Voorinschrijving € 60,-

16.00 – 16.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

16.00 – 17.00 Wijn Tasting
Proef een prachtig geselecteerde serie wijnen en luister naar het verhaal er achter dat u verteld wordt door Martijn van Mitra Thiele!
Voorinschrijving € 15,-

Pop-Up Restaurant:

Op zaterdag en zondag kun je genieten van de kookkunsten van Chef Patty van Brasserie de VOC die speciaal voor u de lekkerste gerechten bereidt in haar Pop-Up Restaurant dat ze opent op het wedstrijdterrein!!!

PERSBERICHT
Zeewolde 14 april 2021

 

 

 

Suydersee BBQ Contest opnieuw een jaar uitgesteld!

De vierde en vijfde editie van de International Suydersee BBQ Contest wordt vanwege het coronavirus opnieuw uitgesteld en verschoven naar volgend jaar. Nadat het evenement in 2020 ook niet door kon gaan, zouden de wedstrijden nu plaatsvinden in het weekend van 3 t/m 5 september. Het driedaagse evenement is nu verplaatst naar 2, 3 en 4 september 2022.

“Na lang wikken en wegen hebben we besloten om dit jaar de bbq wedstrijd niet te organiseren. Een internationale wedstrijd organiseren, opbouwen en draaien met zo’n 40 teams, vrijwilligers en bezoekers op 1,5 meter afstand is helaas een onhandelbare situatie”, aldus René de Regt (organisatie). Daarnaast is in andere landen waar veel van onze deelnemers vandaan komen de corona ook nog steeds niet onder controle en hebben alle landen weer hun eigen restricties bijvoorbeeld qua reizen, dus dat maakt het er ook allemaal niet makkelijker op.

Helaas rest ons derhalve geen andere mogelijkheid om de wedstrijd door te schuiven naar 2, 3 en 4 september 2022 en dan willen we er een groot feest van maken!

Wij hopen dat we volgend jaar weer op jullie steun mogen rekenen want zonder wedstrijdteams, juryleden, sponsoren en bezoekers....is een bbq wedstrijd niet mogelijk

Namens de organisatie, René de Regt

06-47 233 350