Workshops: (tijden onder voorbehoud)

Zaterdag 1 september:

12.00 – 13.30 Workshop Worst maken.
Leer zelf worst maken van de Meester slager van HomeMade. Worst maken, worst proeven en “de restjes” krijg je mee naar huis!
Voorinschrijving € 60,-

12.00 – 14.00 Workshop vlees en vis roken.
The one and only Smokey Arjen verzorgt een leerzame, en lekkere, workshop roken
Voorinschrijving € 60,-

13.00 – 13.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

14.00 – 16.00 Proef bij de teams die deelnemen aan de Whole Hog wedstrijd!
Koop een proefbordje en muntjes bij de organisatie en kies zelf uit wat u van welk team wilt proeven!

14.30 – 15.30 Bier proeverij
Proef een aantal heerlijke biertjes en hoor het verhaal wat er achter zit dat verteld wordt door Martijn van Mitra Zeewolde!
Voorinschrijving € 15,-

14.30 – 17.00 Workshop BBQ
Leer in korte tijd verschillende bereidingswijzen met High & Fast, Low & Slow en roken, kerntemperaturen en natuurlijk opeten wat jullie zelf maken!
Voorinschrijving € 60,-

15.00 – 15.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

16.00 – 16.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

16.00 – 17.00 Wijn Tasting
Proef een prachtig geselecteerde serie wijnen en luister naar het verhaal er achter dat u verteld wordt door Martijn van Mitra Thiele!
Voorinschrijving € 15,-

17.00 – 17.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

18.30 – 19.00 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

Zondag 2 september:

12.00 – 12.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

12.00 – 13.30 Workshop Worst maken.
Leer zelf worst maken van de Meester slager van HomeMade. Worst maken, worst proeven en “de restjes” krijg je mee naar huis!
Voorinschrijving € 60,-

12.00 – 14.00 Workshop vlees en vis roken.
The one and only Smokey Arjen verzorgt een leerzame, en lekkere, workshop roken
Voorinschrijving € 60,-

12.30 – 15.00 Proef bij de teams die deelnemen aan de KCBS wedstrijd!
Koop een proefbordje en muntjes bij de organisatie en kies zelf uit wat u van welk team wilt proeven!

13.00 – 13.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

14.00 – 14.30 (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee wedstrijd, Powered by Napoleon Grills
Wie de titel (Ham)Burger”Meester” van de Syudersee 2018 wint, krijgt een hele mooie prijs! Voorinschrijving € 7,50

14.30 – 15.30 Bier proeverij
Proef een aantal heerlijke biertjes en hoor het verhaal wat er achter zit dat verteld wordt door Martijn van Mitra Zeewolde!
Voorinschrijving € 15,-

14.30 – 17.00 Workshop BBQ
Leer in korte tijd verschillende bereidingswijzen met High & Fast, Low & Slow en roken, kerntemperaturen en natuurlijk opeten wat jullie zelf maken!
Voorinschrijving € 60,-

16.00 – 16.30 HangBelly Hot Sauce Contest, Powered by Saus.Guru
Lukt het jouw om de saus te bedwingen dan win je een leuke prijs!
Voorinschrijving € 5,-

16.00 – 17.00 Wijn Tasting
Proef een prachtig geselecteerde serie wijnen en luister naar het verhaal er achter dat u verteld wordt door Martijn van Mitra Thiele!
Voorinschrijving € 15,-

Pop-Up Restaurant:

Op zaterdag en zondag kun je genieten van de kookkunsten van Chef Patty van Brasserie de VOC die speciaal voor u de lekkerste gerechten bereidt in haar Pop-Up Restaurant dat ze opent op het wedstrijdterrein!!!

PERSBERICHT
Zeewolde 29 Maart 2022

 

 

 

Suydersee BBQ Contest uitgesteld tot 1, 2 en 3 september 2023

Door de covid-periode heeft de organisatie van de International Suydersee BBQ Contest helaas de beslissing moeten nemen om dit geweldige evenement dit jaar niet door te laten gaan.

MAAR in overleg met de KCBS, SCA en PUUR Zeewolde is besloten om de wedstrijd op 1,2 en 3 september 2023 goed neer te zetten op het evenemententerrein van Zeewolde!

Wij hopen dat we volgend jaar weer op jullie steun mogen rekenen want zonder wedstrijdteams, juryleden, sponsoren, vrijwilligers en bezoekers....is een internationale bbq wedstrijd niet mogelijk

Namens de organisatie,
Rene de regt
06-47 233 350