Jury Registration

4th and 5th International Suydersee Contest

  yesno
  yesno
  yesno
  yesno
  yesno

  Become a Sponsor!

  Become a Sponsor and profit from our sponsor packages
  SPONSOR NOW!

  PERSBERICHT
  Zeewolde 14 april 2021

   

   

   

  Suydersee BBQ Contest opnieuw een jaar uitgesteld!

  De vierde en vijfde editie van de International Suydersee BBQ Contest wordt vanwege het coronavirus opnieuw uitgesteld en verschoven naar volgend jaar. Nadat het evenement in 2020 ook niet door kon gaan, zouden de wedstrijden nu plaatsvinden in het weekend van 3 t/m 5 september. Het driedaagse evenement is nu verplaatst naar 2, 3 en 4 september 2022.

  “Na lang wikken en wegen hebben we besloten om dit jaar de bbq wedstrijd niet te organiseren. Een internationale wedstrijd organiseren, opbouwen en draaien met zo’n 40 teams, vrijwilligers en bezoekers op 1,5 meter afstand is helaas een onhandelbare situatie”, aldus René de Regt (organisatie). Daarnaast is in andere landen waar veel van onze deelnemers vandaan komen de corona ook nog steeds niet onder controle en hebben alle landen weer hun eigen restricties bijvoorbeeld qua reizen, dus dat maakt het er ook allemaal niet makkelijker op.

  Helaas rest ons derhalve geen andere mogelijkheid om de wedstrijd door te schuiven naar 2, 3 en 4 september 2022 en dan willen we er een groot feest van maken!

  Wij hopen dat we volgend jaar weer op jullie steun mogen rekenen want zonder wedstrijdteams, juryleden, sponsoren en bezoekers....is een bbq wedstrijd niet mogelijk

  Namens de organisatie, René de Regt

  06-47 233 350